TUAN TANAH



Saya NurSaidatulAzwa Binti Abdul Samad . Blog ini hak Azwa . Tiada kaitan dengan orang lain . Saya memohon maaf jikalau terkasar bahasa :D Sekian terima kasih and Assalamualaikum .

Followers

Giveaway : VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014

Salam,


VirtualMalaysia.com dengan baik hatinya, nak bagi hadiah banyak untuk promote diorang punya website yang juga merupakan website yang boleh dirujuk/dipercayai untuk tourist/travel sempena Visit Malaysia 2014! Jom usha Hadiah dulu ye! Jumlah hadiah adalah 26 dan Pemenang yang terpilih seramai 26 orang!

1. VM merchandise (T-shirt/Payung/Mug) + RM10 mobile top up = 3x

2. Payung Virtual Malaysia = 3x
3. T-Shirt Virtual Malaysia = 3x
4. Mug Virtual Malaysia = 3x
5. Long Chiffon Skirt (Yellow) = 1x
6. Long Chiffon Skirt (Blue) = 1x
7. Long Chiffon Skirt (Red) = 1x
8. 5 keping Voucher 10% Cupcake Lily Cafe = 10x
9.  Shawl (Handmade by Salju) = 1x

Jom tengok gambar-gambar hadiah, kalau bagi list je, xde la excited sangat kan? Hehehe 











Okay tak hadiah? Ni baru first give away taw, next time diorang akan offer hadiah lagi masyuk! hehehe. 

Nak join? Clik link dibawah! :)

http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

 Hehehe . Simple jeee. Cepat join ramai-ramai! ajak kawan-kawan :)


Contest End : 31th December 2013! 



Tetarik dgn article nihh:

http://www.virtualmalaysia.com/visit-malaysia-year-2014-exciting-times-ahead-visitors-kuala-lumpur/

3 comments:

Nasuha said...

Jom join segmen ni. Syarat amat mudah.Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass

Naniey Jemiey said...

semoga berjaya... salam kenal dari segmen yang sama..
http://upsidesdown.blogspot.com

SaidatulAzwa said...

Thanks :)